Mae Phim vuokra-asunnot
Mae Phim vuokra-asunnot
 
 
 

Vuokra asunnot Mae Phim Thaimaa
Mae Phim vuokra-asunnot - Seabreeze, Mosaic condo ja Grand Beach

Seabreeze Residence on vuonna 2009 valmistunut asuinalue Mae Phimissa. Vuokra-asunnolta on noin 200 metrin matka upealle 5 km pitkälle hiekkarannalle. Yhteinen uima-allasalue, jossa palmuja sekä isosta altaasta erotettu lastenallas ja ravintola.

Grand Beach1 on vuonna 2014 valmistunut vuokrahuoneisto Mae Phimissa. Kaunis kaksio sijaitsee kerrostalon kolmannessa kerroksessa ja pihalta on noin 50 metriä hiekkarannalle. Vuokrahuoneiston katolla on suolavesi uima-allas ja isosta altaasta erotettu lastenallas.

Mosaic Condo on vuonna 2015 valmistunut vuokrahuoneisto Mae Phimissa. Kaunis kaksio sijaitsee kerrostalon toisessa kerroksessa ja pihalta on noin 100 metriä upealle 5 km pitkälle hiekkarannalle. Katolla seitsemännessä kerroksessa on suolavesi uima-allas ja isosta altaasta erotettu lastenallas. Mosaic Condo vuokrahuoneisto sijaitsee aivan Seabreeze asuinalueen vieressä.

Avatara on vuonna 2011 valmistunut vuokrahuoneisto Mae Phimissa. Kaunis merinäköalallinen kaksio sijaitsee kerrostalon seitsemännessä kerroksessa, mikä on ylin asuinkerros. Katolla on suolavesi uima-allas ja isosta altaasta erotettu lastenallas. Pihalta on noin 50 metriä upealle 5 km pitkälle hiekkarannalle.

Seabreeze Kharma 5Seabreeze Kharma 15


Grand Beach vuokrahuoneistoMosaic Condo vuokrahuoneisto


Avatara vuokrahuoneisto